Menu

Viljan att stötta sitt lag

Både barn och vuxna som gillar sport av ett eller annat slag har troligen ett eller flera favoritlag som de stöttar. Många väljer att stötta laget, och visa det genom att bära tryck med lagets namn, färger eller liknande. I dag finns det oräkneliga möjligheter att kunna göra detta och det finns också ofta möjlighet att kunna utforma trycket som man själv vill.

Om man vill visa att man gillar ett visst lag är det ofta lagets symboler eller färger man väljer att trycka på till exempel koppar, mobilskal eller kläder av olika slag. Det förekommer också att man trycker lagets namn, en spelares nummer eller spelarens efternaImage result for The will to support their teammn. Ibland kombineras också de olika sakerna, till exempel på tröjor. Då kan både lagets färg, en spelares nummer och namn samt lagets symboler finnas med på ett och samma plagg.

Det förekommer också att personer gillar en spelare framför andra. Då trycks ofta den spelarens bild, namn eller annat på allt från muggar till lakan. I princip finns det inga gränser för vad som kan tryckas eller inte.

Kanske gillar man bara en viss sport, men inte något favoritlag eller liknande? Då är det mycket vanligt att man trycker motiv just från den aktuella sporten. Det kan också vara så att det inte finns några speciella lag. Så är till exempel fallet i skytte, biljard och olika e-sporter. Då kan ofta klubbnamn eller bara olika symboler pryda trycket för att en deltagare ska kunna visa att denne faktiskt gillar en viss sport.

Man kan välja bland större eller mindre varianter av tryck. På en arbetsplats kanske det inte passar att komma i tryckta kläder, men en penna eller kaffekopp har sällan någon något emot. Där själva sporten utövas kanske det å andra sidan inte är så bra att komma i en tröja med motståndarlagets tryck på.