Menu

De populäraste trycken

När det gäller tryck med tema sport på kläder, mobilskal med mera kan man inte komma ifrån att olika landslagstryck ofta är de mest populära. Varje person vill stödja sitt land och även om man inte kan så mycket om sporten, vill man såklart stödja Sverige eller något annat land som man känner är hemma. Trycket innehåller ofta landets flaggfärger och landsnamnet. Ibland förekommer det också att en seriöst intresserad väljer att ha ett visst nummer tryckt på tröjan. Detta nummer symboliserar då en spelare i landslaget. Ibland trycks också speciella spelarnamn på tröjan för att visa vem som är en viss persons absoluta favoritsImage result for The most popular printpelare.

Oavsett vilken sport det handlar om är detta tryck det absolut mest populära och inför olika VM-turneringar stiger trycket än mer i popularitet. Då vill alla fans och sportälskare visa att de verkligen stöttar sitt lag och då köps tryck både på kepsar, skal till telefonen, tröjor, handdukar och mycket annat. Under en fotbollsmatch eller hockeymatch kan man se gula och blå saker överallt, allt från halsdukar till ansiktsmålningar och trycket bidrar till gemenskap hos de som står på läktaren. Även på arbetsplatsen syns trycken i form av muggar, på pennor och mycket annat.

Andra tryck som är vanliga är tryck som representerar en viss klubb. Ridklubbar brukar varje år beställa jackor, saker till hästar med mera som har ridklubbens namn samt en häst eller annan intressant detalj från hästvärlden tryckt på sig. Detta ger gemenskap och dessutom är det ett sätt för klubbarna att skaffa lite mer pengar till kassan. Ryttare är också många gånger stolta över att få tillhöra en viss ridklubb och då bärs kläderna både i stallet, på stan och på tävling. Det bidrar till en ökad marknadsföring som kan göra att än fler lockas till att kontakta just den aktuella ridklubben.