Menu

Tryck på t-shirts

Om man är en äkta supporter för ett lag inom en sport, eller själv utövar en sport vill man troligen visa det. En t-shirt kan uppfylla just det syftet. På t-shirten syns tryck av olika slag bra och dessutom kan man lätt placera trycket på olika sätt. Man kan antingen ha ett stort tryck som täcker fram- och baksida eller bara det ena. Man kan också ha mindre tryck som till exempel ett märke på bröstet eller på armen. Ett klubbnamn kan stå runt halslinningen, eller ett spelarnamn i nacken. Möjligheterna är i stort sett oändliga när det kommer till just t-shirts och som idrottsklubb eller förening vet man att t-shirtImage result for Touch t-shirtsen är ett plagg som ofta används både under träning, tävling, av supportrar och till vardags. Just t-shirten kan alltså vara ett mycket smart val för tryck av klubbens färger, märken, namn och annat om man vill att det ska synas i många olika sammanhang.

På en t-shirt kan man vanligen välja om kunden ska få välja färg fritt och endast märket ska vara statiskt, eller om hela t-shirten ska vara bestämd från början. Detta är ofta helt upp till föreningen. Om föreningen själva ska sälja t-shirts ur ett eget lager kan det vara klokt att både märke och färg är statiskt och inte går att förändra. Om kunden själv ska få välja blir lagret stort och dessutom försvinner en del av gemenskapen som t-shirten innebär.

Att skapa tryck för en t-shirt är ofta mycket enkelt och om man inte vill ha en stor bild på den behöver de bilder som ska finnas inte heller vara av mycket hög kvalitet. Ett mindre tryck på en t-shirt innebär också att priserna hålls nere så att klubben kan tjäna en del extra pengar när t-shirtarna säljs till spelare, supportrar eller andra utövare av sporten.