Menu

Ett plagg med många användningsområden

T-shirten är ett plagg som i stort sett används varje dag, året runt. Det är inte sällan man ser just detta plagg med tryck i olika färger, former och varianter. En av de allra vanligaste varianterna är just sportdryck av olika slag men under de senaste åren har det också blivit populärt att göra reklam för olika spel och även för sportbetting.

När det gäller sport och idrott är t-shirten det plagg som är allra vanligast. Spelare inom ishockey, fotboll och skyttar använder ofta just t-shirts. Även inom hästsport, bandy och andra sporter är plagget frekvent använt. Det gör att klubbens tryck syns mycket och ofta.

När det gäller supporters väljer de ofta att köpRelated imagea just t-shirts eftersom att de är så pass användbara. De kan användas under tröjor, på matchen, vid gräsklippning eller i stort sett när som helst. Just t-shirts är också ofta lite billigare att köpa än andra former av supporterplagg.

Även barn kan ofta ha tryckta t-shirts för att visa vilka lag de stöttar, och framför allt vilka lag föräldrarna gillar. En t-shirt som är lite för stor kan användas som klänning, eller som sovplagg. Dessutom är de praktiska på stranden i form av solskydd för både pojkar och flickor.

Om man som förening vill vara säker på att den marknadsföring man gör ska synas mycket kan det därför vara ett klokt val att just välja en t-shirt. Dessa används ofta och mycket. Tack vare detta ses de också av många.

Ett tryck på en t-shirt är med dagens tryckfärg också mycket hållbart. Det tål både tvättmaskin, torktumlare och vanliga rengöringsmedel samt tvättmedel. Det gör att man inte behöver vara rädd för att spilla på tröjan, eller för att låta barn använda den. För idrottslaget som ofta blir svettiga och smutsiga är den enkla rengöringen mycket positiv.