Menu

Olika sorters tryck

Oavsett vad man vill ha tryckt finns det en lösning. I dag kan man trycka motiv på nästan allting och det är ofta inte speciellt svårt att anpassa en bild eller ett motiv så att det också kan passa på flera olika saker.

Man kan inte komma ifrån att tryck på kläder i daImage result for Different types of pressureg är mycket uppskattat. Många väljer att designa egna tryck eller beställa färdiga. I dag finns allt från strumpor, till underkläder och tröjor att välja tryck på. Man kan med andra ord bli sin egen kläddesigner om man så vill och bara gå i kläder man själv valt utseendet på. Om man är mer intresserad av accessoarer kan man också trycka motiv på armband, kepsar, hattar, väskor, tygpåsar, mobilskal, muggar och det allra mesta som går att finna i accessoarväg.

Trycken kan göras på lite olika sätt beroende på vad de ska tryckas på men generellt sett är de alla mycket hållbara och kläder med tryck tål ofta både tvättmaskin och torktumlare. Muggar med mera brukar inte vara något problem att köra i diskmaskinen, värma i mikron eller hälla varm dryck i. Trycken är heller inte lika benägna att spricka längre som de varit förr då tekniken utvecklats. Om man väljer att trycka på ett mobilskal bör man dock vara medveten om att trycket kan repas eller gå sönder om man tappar telefonen. I dag kan man till och med beställa populära fidget spinners med olika varianter av tryck.

Om man vill designa sitt eget tryck bör man tänka på att ett större tryck kräver bättre bildkvalitet för att resultatet ska bli bra. När klubben ska designa sitt skal kan det alltså vara bra att inte ha med för mycket detaljer och liknande för att det ska passa just supportrarnas önskemål. En mycket detaljerad bild kan till exempel bli plottrig på ett mobilskal.